Filtrera & anpassa

Viner från Montepeloso

Montepelosos är en ganska ung egendom som ägs av Fabio Chiarelotto som i grunden är historiker. Vinerna har på kort tid nått väldigt hög status. Fabio vill sätta sin egen prägel på vinenra och talka terroiren på sitt sätt och har således inte tagit ...

Läs mer om Montepeloso

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Montepeloso

Montepelosos är en ganska ung egendom som ägs av Fabio Chiarelotto som i grunden är historiker. Vinerna har på kort tid nått väldigt hög status. Fabio vill sätta sin egen prägel på vinenra och talka terroiren på sitt sätt och har således inte tagit hjälp från "flygande vinmakare" som många andra. Kvalitet är ett honnörsord som verkligen genomsyrar verksamheten. I dag produceras fyra viner: Nado, Eneo, A Quo & Gabbro.och vingårdarna är planterade med  Montepulciano, Sangiovese, Marselan, Cabernet Sauvignon och Alicante Bouschet. Vinerna är genomgående fruktdrivna i en elegant och finessrik stil.
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du