Filtrera & anpassa

Viner från Montelvini

Montelvinis vineri ligger i lilla staden Venegazz i hjärtat av Prosecco. Området har en egen DOCG det lilla exklusiva Asolo DOCG. Asolo ligger mitt emellan Valdobiadene DOCG och Treviso DOCG och kallas också staden med tusen horisonter på grund av ...

Läs mer om Montelvini
Dölj atlas

Mer om viner från Montelvini

Montelvinis vineri ligger i lilla staden Venegazzù i hjärtat av Prosecco. Området har en egen DOCG; det lilla exklusiva Asolo DOCG. Asolo ligger mitt emellan Valdobiadene DOCG och Treviso DOCG och kallas också "staden med tusen horisonter" på grund av sitt vackra läge.

Familjen Serena har gjort vin i området sedan 1881 - de menar själva att deras filosofi är att hålla fast vid gamla traditioner samtidigt som man anammar ny teknik. 

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du