Filtrera & anpassa

Vinerna från Monte Solaio

Monte Solaio är en vinproducent i Toscana, Italien, som har specialiserat sig på att producera högkvalitativa viner med en unik smakprofil. Företaget grundades av en familj som har arbetat med vinproduktion i generationer och som har en djup ...

Läs mer om Monte Solaio

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Monte Solaio

Monte Solaio är en vinproducent i Toscana, Italien, som har specialiserat sig på att producera högkvalitativa viner med en unik smakprofil. Företaget grundades av en familj som har arbetat med vinproduktion i generationer och som har en djup förankring i den toskanska kulturen och traditionen.

Monte Solaio odlar druvor på sina egna vingårdar som ligger på kullarna i Val d'Orcia, en vacker region i Toscana som är känt för sin rika jordmån och för att ha producerat några av de mest kända vinerna i Italien. Vingårdarna på Monte Solaio sträcker sig över mer än 20 hektar och är planterade med olika druvsorter, inklusive Sangiovese, Merlot, Cabernet Sauvignon och Syrah.

Monte Solaio använder modern teknologi och traditionella metoder för att producera vin som har en unik karaktär och smak. De använder en kombination av ståltankar och ekfat för att lagra och mogna vinet, vilket ger en balanserad och elegant smak. Deras viner har också vunnit flera priser och utmärkelser för sin kvalitet och karaktär.

Monte Solaio är en familjeägd och drivet vinproducent som strävar efter att producera viner av högsta kvalitet med en autentisk toskansk smak. De är stolta över sitt arv och sin tradition och använder endast de bästa druvorna och de mest avancerade teknikerna för att producera sina viner. Om du vill prova autentiskt italienskt vin med en unik smakprofil, är Monte Solaio ett bra val.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du