Filtrera & anpassa

Viner från Monte Antico

I över 25 år har paret Neil och Maria Empson arbetat inom den Italienska gastronomin. Det kan vara som producenter av Chianti till att vara hedersmedlemmar i en tryffelförening i Alba. Monte Antico betyder gammalt berg och deras vinsluttningar ligger ...

Läs mer om Monte Antico

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Monte Antico

I över 25 år har paret Neil och Maria Empson arbetat inom den Italienska gastronomin. Det kan vara som producenter av Chianti till att vara hedersmedlemmar i en tryffelförening i Alba. Monte Antico betyder gammalt berg och deras vinsluttningar ligger på en höjd av 250-400 meter över havet.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du