Filtrera & anpassa

Viner från Mongeard-Mugneret

Byn Vosne-Romanée ligger mellan Dijon och Beaune i hjärtat av Cte de Nuits i Bourgogne. I mer än åtta generationer har familjen Mongeard levt i Vosne-Romanée och man producerar vin med en stor respekt för traditionen. Domaine Mongeard - Mugneret ...

Läs mer om Mongeard-Mugneret

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Mongeard-Mugneret

Byn Vosne-Romanée ligger mellan Dijon och Beaune i hjärtat av Côte de Nuits i Bourgogne. I mer än åtta generationer har familjen Mongeard levt i Vosne-Romanée och man producerar vin med en stor respekt för traditionen. Domaine Mongeard - Mugneret , har fått namnet från den nuvarande ägarens farfar Eugène Mongeard och mormor Edmée Mugneret . Fastigheten står idag för cirka 30 hk, spridda på 35 olika appellationer och producerar en del vitt vin på chardonnay men huvudsakligen röda viner på pinot noir från några av de bästa klimaten i Côte de Nuits. Domänen grundades 1935 av Marcel Mugneret och idag fortsätter Dominique Mugneret, som är den 3:e generationen i den nuvarande ägarfamiljen, att tappa och sälja sina egna viner och han har även introducerat biodynamiska principer på vingården. Marcel är försiktig med nya ekfat och använder bara 25% -30% nya fat för Village viner, 30-50% för 1: a Cru och 75% av Grand Cru-vinerna. Allt för att göra viner där frukten är det viktigaste.
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du