Filtrera & anpassa

Viner producerade av Michel Magnien

Michel Magnien är en välrenommerad vinproducent baserad i byn Morey-Saint-Denis i Bourgogne, Frankrike. Han äger och driver en familjeägd vingård på cirka 19 hektar som har varit i familjens ägo i flera generationer.Magnien är känd för att producera ...

Läs mer om Michel Magnien

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Michel Magnien

Michel Magnien är en välrenommerad vinproducent baserad i byn Morey-Saint-Denis i Bourgogne, Frankrike. Han äger och driver en familjeägd vingård på cirka 19 hektar som har varit i familjens ägo i flera generationer.

Magnien är känd för att producera högkvalitativa viner som uttrycker det unika terroir i Bourgogne-regionen. Han är särskilt specialiserad på röda viner från Pinot Noir-druvan, men producerar även vita viner från Chardonnay-druvan.

Magnien har alltid haft en stark koppling till vingården och arbetar hårt för att bevara och förbättra dess kvalitet och renommé. Han tror på att producera vin på ett hållbart sätt och använder sig av organisk odling för att minimera sin påverkan på miljön.

Magnien har fått flera utmärkelser för sina viner, inklusive guldmedaljer vid internationella vinmässor. Hans viner är eftertraktade av vinälskare över hela världen och finns på de finaste restaurangerna och vinkällarna.

Förutom sitt arbete som vinproducent, är Magnien också engagerad i att främja Bourgognes viner internationellt och är aktiv i flera vinorganisationer runt om i världen.

Sammanfattningsvis är Michel Magnien en mycket respekterad vinproducent från Bourgogne, vars högkvalitativa viner och engagemang för hållbarhet har gjort honom till en av de mest framstående producenterna i regionen.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du