Filtrera & anpassa

Viner från Michel Genet

Michel Genet är en familjeägd vinproducent som är belägen i hjärtat av Champagne i Frankrike. Genet-familjen har odlat druvor i området sedan 1842 och har sedan dess utvecklat sin passion för vinproduktion och skapandet av högkvalitativa champagner. ...

Läs mer om Michel Genet

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Michel Genet

Michel Genet är en familjeägd vinproducent som är belägen i hjärtat av Champagne i Frankrike. Genet-familjen har odlat druvor i området sedan 1842 och har sedan dess utvecklat sin passion för vinproduktion och skapandet av högkvalitativa champagner.

Genets filosofi är att skapa champagne med respekt för naturen och regionens unika terroir. De odlar druvor på ett hållbart sätt och använder en kombination av moderna tekniker och traditionella metoder för att producera sina viner.

Företaget producerar ett brett utbud av champagne, inklusive Blanc de Blancs, Blanc de Noirs, Rosé och Vintage. Deras signaturvin är Michel Genet Grand Cru Brut, en champagne som är gjord av 100% Chardonnay-druvor som odlas i Grand Cru-vingårdar i Cramant och Chouilly.

Michel Genet har fått erkännande för sina högkvalitativa champagner och har vunnit flera utmärkelser, inklusive Silvermedalj vid International Wine Challenge 2019. Företaget har också utmärkt sig för sin personliga service och gästfrihet på sin vingård i byn Chouilly.

Med över 175 år av erfarenhet inom vinproduktion och en passion för att skapa högkvalitativa champagner är Michel Genet en av de mest respekterade vinproducenterna i Champagne-regionen.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du