Filtrera & anpassa

Viner från Merry Edwards

Har man en gång fått smeknamnet Queen of Pinot har man en hel del att leva upp till. Vi tycker att Merry Edwards har bevisat gång på gång att hon är värd sitt smeknamn. Hon har gjort viner på pinot noir i världsklass i mer än trettio år, och sedan ...

Läs mer om Merry Edwards

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Merry Edwards

Har man en gång fått smeknamnet Queen of Pinot har man en hel del att leva upp till. Vi tycker att Merry Edwards har bevisat gång på gång att hon är värd sitt smeknamn. Hon har gjort viner på pinot noir i världsklass i mer än trettio år, och sedan 1997 helt i egen regi.
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du