Filtrera & anpassa

Viner från Max Ferd. Richter

Firman grundades redan 1680 som ett vinexportföretag. Man ägde visserligen vingårdar sedan 1643, och producerade en del vin för eget behov, men man var ingen vinproducent i egentlig mening. Först i slutet av 1800-talet byggde man en egen vinaläggning ...

Läs mer om Max Ferd. Richter

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Max Ferd. Richter

Firman grundades redan 1680 som ett vinexportföretag. Man ägde visserligen vingårdar sedan 1643, och producerade en del vin för eget behov, men man var ingen vinproducent i egentlig mening. Först i slutet av 1800-talet byggde man en egen vinaläggning och började att göra vin i större utsträckning. Max Ferd. Richter ägs fortfarande av samma familj som grundade firman och den drivs idag av den nionde generationen. Constantin Max Ferd. Richter, som utgör den tionde, arbetar i vinanläggningen och kommer att ta över driften när hans far pensioneras.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du