Filtrera & anpassa

Viner från Mauro Sebaste

Sylla Sebaste var en gång i tiden en välrenommerad vinexpert i Langhe. Efter hennes död förde sonen Mauro passionen för vin och att producera både vin som grappa av högsta kvalitet vidare. Man äger 20 hektar i Langhe och Roero, vilket ger en årlig ...

Läs mer om Mauro Sebaste

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Mauro Sebaste

Sylla Sebaste var en gång i tiden en välrenommerad vinexpert i Langhe. Efter hennes död förde sonen Mauro passionen för vin och att producera både vin som grappa av högsta kvalitet vidare. Man äger 20 hektar i Langhe och Roero, vilket ger en årlig produktion på 150 000 buteljer vin samt 15 000 buteljer grappa.  De är kända för att producera viner med mycket frukt som med fördel kan njutas i sin ungdom.
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du