Filtrera & anpassa

Viner producerade av Mastrojanni

Mastrojanni är en välkänd vinproducent belägen i Montalcino i den vackra regionen Toscana i Italien. Vinproducenten grundades på 1970-talet av Gabriele Mastrojanni och hans familj, som var övertygade om att området hade potential att producera ...

Läs mer om Mastrojanni

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Mastrojanni

Mastrojanni är en välkänd vinproducent belägen i Montalcino i den vackra regionen Toscana i Italien. Vinproducenten grundades på 1970-talet av Gabriele Mastrojanni och hans familj, som var övertygade om att området hade potential att producera högkvalitativa viner.

Mastrojanni är specialiserade på att producera Brunello di Montalcino, en känd DOCG-vin som är gjord på Sangiovese-druvor. Vinodlingarna täcker en yta på cirka 90 hektar, som är uppdelade i fem olika vingårdar med olika exponeringar och jordmån. Genom att använda en kombination av traditionella och moderna tekniker, odlar Mastrojanni druvor av högsta kvalitet, som sedan vinifieras med stor skicklighet av vinmakarna.

Mastrojanni vinerna är kända för att uttrycka elegans och raffinemang. Deras Brunello di Montalcino är utmärkt balanserad, med mjuka tanniner, frisk syra och en komplex smakprofil som utvecklas över tid. Vinerna från Mastrojanni har belönats med höga betyg från kritiker och vinexperter runt om i världen, och anses vara bland de bästa i regionen.

Utöver Brunello di Montalcino, producerar Mastrojanni också andra röda och vita viner, inklusive Rosso di Montalcino och San Pio, som också är gjorda på Sangiovese-druvor. Deras produktion är begränsad, vilket gör att deras viner är eftertraktade och uppskattade av vinälskare runt om i världen.

Mastrojanni är en familjeägd vinproducent som har en stark förankring i sitt territorium. De arbetar med stor respekt för miljön och använder hållbara odlingstekniker. Deras passion för vin och deras hantverksmässiga tekniker har gjort dem till en av de mest respekterade vinproducenterna i Toscana.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du