Filtrera & anpassa

Viner från Massena

Vingården är på 4 hektar och man har i detta vin valt att blanda shiraz, mataro med cinsaut. Projektet är ganska nytt och man levererade sin första skörd år 2000. När jag får veta att Dan Standish är vinmakare så förstår man direkt varför klassen ...

Läs mer om Massena

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Massena

Vingården är på 4 hektar och man har i detta vin valt att blanda shiraz, mataro med cinsaut. Projektet är ganska nytt och man levererade sin första skörd år 2000. När jag får veta att Dan Standish är vinmakare så förstår man direkt varför klassen är så hög.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du