Filtrera & anpassa

Viner från Mas Oller

Vindistriktet Empord ligger uppe i nordostligaste Katalonien och gränsar till Frankrike i norr. Här har odlats vin i långt mer än 2 000 år så det är verkligen historisk vinmark. Mas Oller är en knappt 300 år gammal egendom som tillhör familjen Esteva ...

Läs mer om Mas Oller

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Mas Oller

Vindistriktet Empordá ligger uppe i nordostligaste Katalonien och gränsar till Frankrike i norr. Här har odlats vin i långt mer än 2 000 år så det är verkligen historisk vinmark. Mas Oller är en knappt 300 år gammal egendom som tillhör familjen Esteva sedan lång tid. Egendomen var ganska nedgången men Carlos Esteva, ägare till kultegendomen Cans Ràfols dels Caus i Penedes, blev den som kom att rädda Mas Oller från totalt förfall. Han byggde om en gammal ladugård till vinanläggning och återplanterade vingårdarna med både traditionella och mer moderna druvsorter. Mas Ollers viner har snabbt nått stora internationella framgångar och kommit att bli favoriter hos många vinkritiker.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du