Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Filtrera & anpassa

Viner från Mas de Daumas Gassac

Departementet Herault i Languedoc-distriktet hamnade på allvar i centrum för världens finsmakare i början av 1980-talet. Mas de Daumas Gassac var en stor anledning till det, då han ville visa upp regionens jordmåns likheter med Bordeaux. Med ...

Läs mer om Mas de Daumas Gassac
Dölj atlas

Mer om viner från Mas de Daumas Gassac

Departementet Herault i Languedoc-distriktet hamnade på allvar i centrum för världens finsmakare i början av 1980-talet. Mas de Daumas Gassac var en stor anledning till det, då han ville visa upp regionens jordmåns likheter med Bordeaux. Med experthjälp från den legendariska professorn Emilie Peynaud från universitetet i Bordeaux, skapades områdets första kultvin, gjort på cabernet sauvignon. Mas de Daumas Gassac ägs av Aimé Guibert, en kontroversiell äldre man. Det var han som ledde kampen mot den kaliforniska Mondavi-familjen, eftersom de under hans tid ville anlägga en vingård i Languedoc.