Filtrera & anpassa

Vinerna från Martinelli

Martinelli är en välkänd vinproducent baserad i Kalifornien, USA. Företaget har en lång historia som sträcker sig över flera generationer av familjen Martinelli, som har odlat frukt och producerat vin sedan 1887.Martinellis vingårdar är belägna i det ...

Läs mer om Martinelli

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Martinelli

Martinelli är en välkänd vinproducent baserad i Kalifornien, USA. Företaget har en lång historia som sträcker sig över flera generationer av familjen Martinelli, som har odlat frukt och producerat vin sedan 1887.

Martinellis vingårdar är belägna i det vackra Sonoma County, som är känt för sin höga kvalitet på druvor. Där odlar de olika sorters druvor, såsom Pinot Noir, Chardonnay och Zinfandel, som alla används för att skapa deras prisbelönta viner.

Företagets viner är kända för att vara utmärkta representanter för Kaliforniens unika stil, med en perfekt balans mellan frukt, syra och tanniner. Martinellis viner är också kända för sin höga kvalitet och deras förmåga att åldras på ett utmärkt sätt.

Martinellis har vunnit många utmärkelser och pris, inklusive höga betyg från kända vinrecensenter som Robert Parker och Wine Spectator. Detta är ett bevis på deras engagemang för att producera de bästa vinerna möjligt och att upprätthålla högsta standard.

Utöver vinproduktion är Martinellis också engagerade i hållbarhetsfrågor, med en betoning på att använda miljövänliga odlingstekniker och att minska avfall och koldioxidavtryck. Deras engagemang för hållbarhet är ett exempel på hur Martinellis strävar efter att ha en positiv inverkan på samhället.

Sammanfattningsvis är Martinelli en välkänd och respekterad vinproducent från Kalifornien, som har en lång historia av att skapa kvalitetsviner med en unik kalifornisk stil. Deras engagemang för hållbarhet och högsta standard gör dem till en ledande aktör i vinindustrin.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du