Filtrera & anpassa

Viner från Martin Texier

Martin Texier, son till vinproducenten Eric Texier, har många järn i elden. Förutom att ha pluggat ekonomi, varit DJ i New York och att vara en hejare på att spela gitarr så gör han sedan 2014 vin under eget namn, men har självklart lärt sig av sin ...

Läs mer om Martin Texier

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Martin Texier

Martin Texier, son till vinproducenten Eric Texier, har många järn i elden. Förutom att ha pluggat ekonomi, varit DJ i New York och att vara en hejare på att spela gitarr så gör han sedan 2014 vin under eget namn, men har självklart lärt sig av sin far sedan barnsben. Efter att ha gjort världen rotade Martin sig tillslut i Ouveze dalen i norra Rhône. Jordmånen här beståer av lera, kalksten, schist, gnejs och granitjordar, vilket gör det lämpligt för odling av både Grenache, Syrah och ett gäng olika vita druvsorter. Martin strävar efter att utveckla vingårdarna i dalen genom att återplantera traditionella sorter och underhålla gamla, naturliga vinframställningsmetoder. Idag har han fem hektar i Saint-Julien-en Saint-Alban området.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du