Filtrera & anpassa

Viner från Mark Haisma

Australiensaren Mark Haisma var i början av sin karriär var under ett decennium vinmakare vid kultförklarade Yarra Yerring. Sedan 2009 bor han i regionen och gör sitt eget vin under etiketten, kort och gott, Mark Haisma. Han startade företaget som en ...

Läs mer om Mark Haisma

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Mark Haisma

Australiensaren Mark Haisma var i början av sin karriär var under ett decennium vinmakare vid kultförklarade Yarra Yerring. Sedan 2009 bor han i regionen och gör sitt eget vin under etiketten, kort och gott, Mark Haisma. Han startade företaget som en ny ras av ”micronegianter” i Bourgogne, vilket inte är en helt lätt uppgift. Det är en affärsmodell som ett några få passionerade unga vinproducenter lyckats med. I Bourgogne är, som de flesta vet, vingårdspriserna helt galna - och detta gör det i princip omöjligt för någon ny att börja göra vin i regionen. Men om du är har ett bra kontaktnät kan du ha turen att få köpa anständiga druvor.


Mark köper druvor och gör vin av dem i hyrda utrymmen i en källare i Gevrey Chambertin (Pierre Naigeon's). Under sina år i Bourgogne har han sakta och långsiktigt skapat relationer med några utav bourgognes bästa odlare som idag förser honom med frukt från Bourgognes finaste appellationerna.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du