Filtrera & anpassa

Vinerna från Marimar Estate

Marimar Estate är en premiumvinproducent belägen i Sonoma County i Kalifornien, USA. Marimar Torres, grundaren och ägaren, är en erfaren vinmakare som föddes och växte upp i Spanien. Hon är en del av Torres-familjen som är en välrenommerad ...

Läs mer om Marimar Estate

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Marimar Estate

Marimar Estate är en premiumvinproducent belägen i Sonoma County i Kalifornien, USA. Marimar Torres, grundaren och ägaren, är en erfaren vinmakare som föddes och växte upp i Spanien. Hon är en del av Torres-familjen som är en välrenommerad vinproducent i Spanien.

Marimar Torres grundade Marimar Estate år 1986 och är stolt över att ha skapat en av de främsta vinproducenterna i Sonoma County. Deras viner tillverkas uteslutande av druvor som odlas på deras egen vingård, Don Miguel Vineyard, som är belägen i den röda jorden i Russian River Valley.

Marimar Estates viner är av högsta kvalitet och är kända för sin elegans och komplexitet. De producerar en mängd olika viner, inklusive Chardonnay, Pinot Noir och Albariño, vilket är en spansk druva som Marimar har introducerat till Kalifornien.

Marimar Estates filosofi är att producera högkvalitativa viner som återspeglar terroiren i deras vingård och samtidigt uttrycker Marimars passion för vin. De har en miljövänlig inställning till vinodling och har vidtagit många åtgärder för att minimera deras koldioxidavtryck.

Marimar Estate är en av de främsta vinproducenterna i Kalifornien och är kända för att producera viner av högsta kvalitet med stor omsorg och passion.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du