Filtrera & anpassa

Viner från Marc Colin

Marc Colin är ett klassiskt namn när det kommer till vit Bourgogne, men idag flyger vinerna lite under radarn, och vinerna har inte stuckit iväg lika mycket i pris som många av de andra på denna nivån. Egendomen skapdes i 1970, men idag är det Marcs ...

Läs mer om Marc Colin

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Marc Colin

Marc Colin är ett klassiskt namn när det kommer till vit Bourgogne, men idag flyger vinerna lite under radarn, och vinerna har inte stuckit iväg lika mycket i pris som många av de andra på denna nivån. Egendomen skapdes i 1970, men idag är det Marcs barn Joseph, Caroline och Damien som driver egendomen. Joseph, som överser markerna och vinmakningen, motsäger sig det han kallar ”vinmakarkulten” och menar att de är ”vinodlare snarare än vinmakare”. Sedan 2006 då Joseph tog över har vinerna blivit slankare, mer intensivt mineraliska och finessrika. St-Aubin ligger lite utanför rampljuset av resten av Côte d’Or, och har länge varit en by där man kunnat finns fantastiskt ”prisvärd” Bourgogne. Detta är inget undantag.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du