Filtrera & anpassa

Viner från Maison Ambroise

Bertrand Ambroise är en av Bourgognes nya stjärnor även om Domainens historia går längre tillbaka i historien. Sedan 1987 har Bertrand år efter år tillverkat viner i den yttersta toppen. Viner som har både struktur och elegans.Ambroises stil är ...

Läs mer om Maison Ambroise

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Maison Ambroise

Bertrand Ambroise är en av Bourgognes nya stjärnor även om Domainens historia går längre tillbaka i historien. Sedan 1987 har Bertrand år efter år tillverkat viner i den yttersta toppen. Viner som har både struktur och elegans.

Ambroises stil är kraftfulla viner med mycket färg, frukt, koncentration och ofta med en nyanserad smak av ek. Bertrand jobbar ekologiskt, även om han inte är certifierad, och har en stor respekt för naturen och Le Terroir. Efter minst 18 månader på fat (för de röda) får vinerna bara en mycket lätt filtrering.

Bertrand gör viner från en stor mängd av distrikten i Côte d'Or. Hans Nuits-St-Georges Vieilles Vignes är gjord på äldre stockar precis nedanför 1er Cru gårdarna Les St. Georges och Cailles.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du