Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Filtrera & anpassa

Viner från Maison Ambroise

Bertrand Ambroise är en av Bourgognes nya stjärnor även om Domainens historia går längre tillbaka i historien. Sedan 1987 har Bertrand år efter år tillverkat viner i den yttersta toppen. Viner som har både struktur och elegans.Ambroises stil är ...

Läs mer om Maison Ambroise
Det finns fler viner i Premium!

Här hittar du de bästa vinerna från de bästa producentera.

Hämta Premiumviner
Dölj atlas

Mer om viner från Maison Ambroise

Bertrand Ambroise är en av Bourgognes nya stjärnor även om Domainens historia går längre tillbaka i historien. Sedan 1987 har Bertrand år efter år tillverkat viner i den yttersta toppen. Viner som har både struktur och elegans.

Ambroises stil är kraftfulla viner med mycket färg, frukt, koncentration och ofta med en nyanserad smak av ek. Bertrand jobbar ekologiskt, även om han inte är certifierad, och har en stor respekt för naturen och Le Terroir. Efter minst 18 månader på fat (för de röda) får vinerna bara en mycket lätt filtrering.

Bertrand gör viner från en stor mängd av distrikten i Côte d'Or. Hans Nuits-St-Georges Vieilles Vignes är gjord på äldre stockar precis nedanför 1er Cru gårdarna Les St. Georges och Cailles.