Filtrera & anpassa

Viner från Lupé-Cholet

1903 gick ädlingarna Mayol de Lupé och de Cholet ihop. I dag drivs familjeegendomen av Comtesse Liliane de Mayol de Lupé. Lupé-Cholet är sedan 1978 sammanslagen med négocianten Bichot i Beaune, men det arbetar mer och mer självständigt från den stora ...

Läs mer om Lupé-Cholet

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Lupé-Cholet

1903 gick ädlingarna Mayol de Lupé och de Cholet ihop. I dag drivs familjeegendomen av Comtesse Liliane de Mayol de Lupé. Lupé-Cholet är sedan 1978 sammanslagen med négocianten Bichot i Beaune, men det arbetar mer och mer självständigt från den stora handelsfirman. Firma som är allmänt väl ansedd för sina med omsorg gjorda viner.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du