Filtrera & anpassa

Viner från Luke Lambert Wines

Luke Lambert Wines är en familjedriven vingård som ligger i Yarra Valley i Victoria, Australien. Luke Lambert föddes i närheten av Brisbane på den australiensiska östkusten långt från vinvärlden men med vinintresserade föräldrar kom intresset tidigt ...

Läs mer om Luke Lambert Wines

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Luke Lambert Wines

Luke Lambert Wines är en familjedriven vingård som ligger i Yarra Valley i Victoria, Australien. Luke Lambert föddes i närheten av Brisbane på den australiensiska östkusten långt från vinvärlden men med vinintresserade föräldrar kom intresset tidigt. Luke tillhör den nya vågen av australiensiska vinmakare som gör viner med frisk syra, ren frukt och begränsad ekinflytande. Han började med 1 000 kg frukt, en liten korgpress, en tank och en 30 år gammal tunna. Några årgångar senare har inte mycket förändrats. Luke gör sina vingårdsviner från platser med dålig, stenig jord i förhöjda fickor i Yarra Valley. Frukten är handplockad och man använder vildjäst utan temperaturkontroll, ny ek, filtrering eller klarning, och svavel används sparsamt. Det här är viner av enastående kvalitet och karaktär, och vi är glada över att få arbeta med dem.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du