Filtrera & anpassa

Viner från LUCE

LUCE är en vinproducent från Toscana, Italien som grundades 1995 i samarbete mellan två ikoniska vinmakare, Marchesi de Frescobaldi och Robert Mondavi. Deras gemensamma vision var att producera en kvalitetsvin som skulle spegla regionens terroir och ...

Läs mer om LUCE

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från LUCE

LUCE är en vinproducent från Toscana, Italien som grundades 1995 i samarbete mellan två ikoniska vinmakare, Marchesi de' Frescobaldi och Robert Mondavi. Deras gemensamma vision var att producera en kvalitetsvin som skulle spegla regionens terroir och traditionella vinodlingsmetoder. Resultatet blev LUCE, en blandning av Sangiovese- och Merlot-druvor som odlas på deras vingårdar i Montalcino.

Vingårdarna sträcker sig över en yta på cirka 192 hektar och är belägna på en höjd av 350 meter över havet, vilket ger en optimal exponering för sol och vind. Denna höjd ger också en variation i temperaturen mellan dag och natt som gynnar druvorna och ger en högre kvalitet på vinet.

LUCE producerar två viner: LUCE, en blandning av Sangiovese och Merlot, och Lucente, som består av en högre andel Merlot och en mindre andel Sangiovese. Båda vinerna uttrycker en utpräglad karaktär av Toscana med fruktiga toner och mjuka tanniner.

LUCE är inte bara en vinproducent utan en filosofi och en livsstil. Företaget fokuserar på att skapa en hållbar verksamhet med minimal påverkan på miljön och en stark socialt ansvarsfullhet gentemot samhället och dess anställda.

Med sin passion för traditionella metoder och innovation fortsätter LUCE att vara en ledande producent av kvalitetsviner i Toscana och en referens för hela Italien.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du