Filtrera & anpassa

Vinerna från Longarico

Longarico är en välrenommerad vinproducent som är belägen i hjärtat av Sicilien, Italien. Med över 60 års erfarenhet av att producera högkvalitativa viner har företaget blivit en av de mest framstående vinproducenterna i regionen.Företagets vingårdar ...

Läs mer om Longarico

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Longarico

Longarico är en välrenommerad vinproducent som är belägen i hjärtat av Sicilien, Italien. Med över 60 års erfarenhet av att producera högkvalitativa viner har företaget blivit en av de mest framstående vinproducenterna i regionen.

Företagets vingårdar sträcker sig över 30 hektar med en mängd olika druvsorter som odlas på varierande höjder och jordar. Deras fokus ligger på att använda de mest naturliga odlingsmetoderna för att skapa en harmonisk balans mellan naturen och deras produktion. Vinerna som produceras är en unik reflektion av Siciliens rika kultur och mångfaldiga landskap.

Longarico erbjuder ett brett sortiment av viner som alla har en hög kvalitetsnivå. Deras vita viner, som inkluderar druvsorter som Grillo och Catarratto, är kända för sin fruktiga smak och friska syra. Deras röda viner, som produceras från druvsorter som Nero d'Avola och Syrah, är kända för sin djupa smak och elegans.

En av deras mest populära viner är ???Il Migliore???, vilket betyder 'det bästa' på italienska. Detta vin är en blandning av Nero d'Avola och Syrah och har en mjuk smak med en harmonisk balans av tanniner och syra. ???Il Migliore??? har vunnit flera internationella utmärkelser för dess höga kvalitet.

Longaricos passion för vinproduktion har lett till att de har blivit en viktig del av Siciliens vinturism. Besökare kan njuta av guidade turer i deras vingårdar, lära sig om deras produktionsprocesser och prova på deras olika viner.

Longarico är en vinproducent som är engagerad i att bevara Siciliens kultur och natur genom sin högkvalitativa vinproduktion. Med en passion för att skapa viner som representerar Sicilien på det mest autentiska sättet, är Longarico ett företag som verkligen står ut på den italienska vinmarknaden.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du