Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Filtrera & anpassa

Viner från Les Vignerons de Saint-Pourcain

Vignerons de Saint-Pourcain är ett kooperativ som ligger ungefär60 km norr om Clermont-Ferrand och ca 100 km söder om Sancerre. Kooperativet kanta åt sig äran för en rejäl uppryckning vad gäller kvaliteten i området då dess vinbönder på 1980-talet ...

Läs mer om Les Vignerons de Saint-Pourcain
Dölj atlas

Mer om viner från Les Vignerons de Saint-Pourcain

Vignerons de Saint-Pourcain är ett kooperativ som ligger ungefär 60 km norr om Clermont-Ferrand och ca 100 km söder om Sancerre. Kooperativet kan ta åt sig äran för en rejäl uppryckning vad gäller kvaliteten i området då dess vinbönder på 1980-talet gjorde stora omplanteringar med vingårdar med mer kvalitativa druvsorter och förbättrade vinifikationsmetoder. Idag den genomsnittliga åldern för medlemmars vinstockar såldes 30 år gamla, de producerar färre druvor men med högre kvalitet vilket vittnar om att Vignerons de Saint-Pourcains är ett kooperativ som sätter kvaliteten främst.