Filtrera & anpassa

Viner från Leopard´s Leap

Leopards Leap är en vinproducent som ligger i Coastal Region i Sydafrika. Denna vingård är känd för att producera högkvalitativa viner, som har blivit prisbelönta i både Sydafrika och internationellt.Leopards Leap grundades 1999 av vinmakaren och ...

Läs mer om Leopard´s Leap

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Leopard´s Leap

Leopard's Leap är en vinproducent som ligger i Coastal Region i Sydafrika. Denna vingård är känd för att producera högkvalitativa viner, som har blivit prisbelönta i både Sydafrika och internationellt.

Leopard's Leap grundades 1999 av vinmakaren och entreprenören Hein Koegelenberg, som hade en vision om att skapa en vingård som kunde kombinera Sydafrikas vintradition med modern teknologi och innovation. Idag är Leopard's Leap en av Sydafrikas mest framstående vinproducenter, med en omfattande portfölj av viner som inkluderar allt från klassiska Sydafrikanska druvor som Chenin Blanc, Pinotage och Cabernet Sauvignon till mer ovanliga druvor som Viognier och Sangiovese.

Leopard's Leap strävar efter att producera viner som speglar områdets terroir och som samtidigt är tillgängliga och lätta att dricka. Vingården använder sig av hållbara odlingstekniker för att skydda miljön och bevara jorden för framtida generationer.

Leopard's Leap har också en restaurang som erbjuder en omfattande meny av lokala rätter som är särskilt utformade för att matcha vingårdens olika viner. Restaurangen är en populär destination för både lokalbefolkningen och turister som vill uppleva Sydafrikansk mat och vinkultur.

Sammanfattningsvis är Leopard's Leap en vingård som kombinerar traditionella Sydafrikanska vinodlingstekniker med modern innovation för att producera högkvalitativa viner som är lätta att dricka och tillgängliga för en bred publik. Deras hållbarhetsfokus och passion för mat och vin gör dem till en av Sydafrikas mest framstående vinproducenter.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du