Filtrera & anpassa

Vinerna från L´Ecole No 41

LEcole No 41 är en prisbelönt vinproducent belägen i Walla Walla-dalen i Washington State, USA. Vinproducenten grundades 1983 av Jean och Baker Ferguson och döptes efter den ursprungliga skolan som ligger på vingården.LEcole No 41 är specialiserad på ...

Läs mer om L´Ecole No 41

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från L´Ecole No 41

L'Ecole No 41 är en prisbelönt vinproducent belägen i Walla Walla-dalen i Washington State, USA. Vinproducenten grundades 1983 av Jean och Baker Ferguson och döptes efter den ursprungliga skolan som ligger på vingården.

L'Ecole No 41 är specialiserad på att producera Bordeaux-inspirerade viner av hög kvalitet, inklusive Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc och andra druvsorter. Vinerna är gjorda av druvor som odlas i de bästa regionerna i Washington State, och producenten använder endast de mest högkvalitativa druvorna från varje skörd.

Vinproducenten strävar efter att producera vin av högsta kvalitet, med en unik och uttrycksfull karaktär, genom att använda modern teknik och traditionella vinmakningstekniker. L'Ecole No 41 har mottagit många utmärkelser och erkännanden från ledande vinpublikationer och kritiker runt om i världen, vilket bekräftar kvaliteten på deras vin.

Förutom att producera högkvalitativa viner, är L'Ecole No 41 också engagerade i att bevara och skydda miljön genom att använda hållbara odlingstekniker och energieffektiva produktionsmetoder. Vinproducenten är också involverad i samhället genom att stödja olika välgörenhetsorganisationer och kulturella initiativ i regionen.

L'Ecole No 41 är en välrenommerad och ansedd vinproducent som erbjuder viner av högsta kvalitet, och som är engagerade i att producera vin på ett ansvarsfullt och hållbart sätt.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du