Filtrera & anpassa

Viner från Le Riche

Le Riche Wines ligger i sluttningen av Helderberg, nära den historiska staden Stellenbosch. Det är ett ungt familjeföretag grundat av Etienne 1996 med målet att göra det bästa med Cabernet Sauvignon från regionen Nu har Etiennes son Christo och ...

Läs mer om Le Riche
Dölj atlas

Mer om viner från Le Riche

Le Riche Wines ligger i sluttningen av Helderberg, nära den historiska staden Stellenbosch. Det är ett ungt familjeföretag grundat av Etienne 1996 med målet att göra det bästa med Cabernet Sauvignon från regionen Nu har Etienne´s son Christo och dotter Yvonne slutit upp vid sin fars sida och driver företaget framgångsrikt vidare.Druvorna väljs ut från toppodlare i regionen med vingårdar med gynnsam kombination av klimat, jordmån, kloner och ålder på vinrankorna. Varje vinlott vinifieras för sig för att bibehålla sin unika karaktär.   

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du