Filtrera & anpassa

Viner från Laura Catena

Laura Catena är fjärde genarationen Catena som odlar vin, hon är dotter till Nicolas Catena, och troligtvis den som tar över imperiet efter sin far. Laura har bland annat varit starkt drivande i Catenas super-premium Malbecviner från så kallade ...

Läs mer om Laura Catena
Dölj atlas

Mer om viner från Laura Catena

Laura Catena är fjärde genarationen Catena som odlar vin, hon är dotter till Nicolas Catena, och troligtvis den som tar över imperiet efter sin far. Laura har bland annat varit starkt drivande i Catenas super-premium Malbecviner från så kallade single vineyards. Familjen Catena kom till Argentina från Italien 1898 och Nicola Catena planterade sin första Malbec 1902. Efterhand växte familjeföretaget till ett av Argentinas största. Nicolas Catena övertog förvaltningen 1963, då producerande vingårdarna relativt stora mängder av vin till den inhemska marknaden, och därefter fokuserades under nästkommande två decennier på den allt mer växande exportmarkanden. Nicolas Catena, professor i nationalekonomi, reste vid ett flertal tillfällen för undervisning vid Berkeley University i Kalifornien. Talrika vinbesök i Napa Valley gav Nicolas inspiration att för att han skulle kunna odla lika bra, om inte bättre vinstockar i argentinska höglandet i Mendoza. Resultatet lät inte vänta på sig. De nyplanterade vinstockarna är jämförbara i kvalitet med motsvarande kaliforniska och franska. 
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du