Filtrera & anpassa

Viner producerade av Landrat-Guyollot

Landrat-Guyollot är en familjeägd vinproducent som är belägen i hjärtat av Loire-dalen i Frankrike. Företaget grundades år 1899 av Jules Landrat och har sedan dess varit i familjens ägo. Idag drivs företaget av femte generationen av familjen, som ...

Läs mer om Landrat-Guyollot

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Landrat-Guyollot

Landrat-Guyollot är en familjeägd vinproducent som är belägen i hjärtat av Loire-dalen i Frankrike. Företaget grundades år 1899 av Jules Landrat och har sedan dess varit i familjens ägo. Idag drivs företaget av femte generationen av familjen, som fortsätter att producera högkvalitativa viner med passion och omsorg.

Landrat-Guyollots vingårdar täcker en yta på 30 hektar och är belägna runt byn Bué i Sancerre-området. Dessa vingårdar har en unik geologisk karaktär med kalkstensjordar som ger vinerna en distinkt mineralton och en krispighet som är karakteristisk för området.

Företaget producerar huvudsakligen två typer av vin: Sancerre och Pouilly-Fumé. Dessa viner är båda gjorda på druvsorten Sauvignon Blanc och är kända för sin fräschhet och elegans. Förutom dessa två huvudprodukter producerar Landrat-Guyollot också andra viner, såsom rött vin från Pinot Noir-druvor och rosévin från Pinot Gris-druvor.

Landrat-Guyollot är en av de mest framstående vinproducenterna i Sancerre-området och har fått många utmärkelser för sina viner. Företaget arbetar hårt för att producera viner som är i harmoni med naturen och använder en hållbar och ekologiskt inriktad odlingsteknik.

Sammanfattningsvis är Landrat-Guyollot en välrenommerad vinproducent från Loire-dalen i Frankrike, som är känd för sina högkvalitativa viner med en unik mineralton. Med över 120 års erfarenhet i branschen och en passion för vinodling fortsätter familjen Landrat-Guyollot att producera viner av högsta kvalitet och bevara sin plats som en av de främsta vinproducenterna i Sancerre-området.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du