Filtrera & anpassa

Viner från La Motte

La Motte är en känd vinproducent i Sydafrika som ligger i regionen Coastal Region, nära Kapstaden. Vingården har en rik historia som sträcker sig tillbaka till 1700-talet, men det var först under 1980-talet som den moderna eran av La Motte började. ...

Läs mer om La Motte

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från La Motte

La Motte är en känd vinproducent i Sydafrika som ligger i regionen Coastal Region, nära Kapstaden. Vingården har en rik historia som sträcker sig tillbaka till 1700-talet, men det var först under 1980-talet som den moderna eran av La Motte började.

Idag är La Motte en av de mest respekterade vinproducenterna i Sydafrika och är känd för sina högkvalitativa viner. De producerar både röda och vita viner och använder sig av en mängd olika druvsorter som Syrah, Cabernet Sauvignon, Chardonnay och Sauvignon Blanc.

La Motte är också mycket engagerade i att bevara miljön och vingården är certifierad som en hållbar producent. De använder sig av en mängd olika tekniker för att minimera miljöpåverkan och samarbetar också med lokala samhällen för att stödja hållbarhet och socialt ansvar.

Besökare är välkomna att besöka vingården och det finns möjlighet att ta en rundtur i vingården, smaka på deras viner och njuta av utsikten över det vackra landskapet. La Motte har också en restaurang där man kan avnjuta en gastronomisk upplevelse i kombination med vinet.

Sammanfattningsvis är La Motte en högkvalitativ och hållbar vinproducent med en rik historia och ett starkt engagemang för miljön och samhället. Vingården erbjuder en fantastisk upplevelse för besökare och deras viner är väl värda att prova.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du