Filtrera & anpassa

Viner från Kuentz Bas

Detta är en vingård som jag besökt vid minst 20 tillfällen under årens lopp och Christian Bas har blivit en av mina bästa vänner i hela Alsace. Tyvärr har han lämnat gården av finansiella problem. Men vinerna från Grand Cru lägena Eichberg och ...

Läs mer om Kuentz Bas

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Kuentz Bas

Detta är en vingård som jag besökt vid minst 20 tillfällen under årens lopp och Christian Bas har blivit en av mina bästa vänner i hela Alsace. Tyvärr har han lämnat gården av finansiella problem. Men vinerna från Grand Cru lägena Eichberg och Pfersigberg håller stilen. Man ligger i byn Husseren-Les-Chateaux strax ovanför Eguisheim.
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du