Filtrera & anpassa

Vinerna från Krásná Hora

Krsn Hora är en prisbelönt vinproducent från Moravia i Tjeckien, som har gjort sig känt för sin högkvalitativa produktion av vita och röda viner. Företaget ligger i byn Krsné BTezno i den södra delen av vinregionen Moravia, som är en av de två ...

Läs mer om Krásná Hora

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Krásná Hora

Krásná Hora är en prisbelönt vinproducent från Moravia i Tjeckien, som har gjort sig känt för sin högkvalitativa produktion av vita och röda viner. Företaget ligger i byn Krásné B?Tezno i den södra delen av vinregionen Moravia, som är en av de två största vinregionerna i Tjeckien.

Vinodlingarna på Krásná Hora sträcker sig över en yta på mer än 60 hektar och är belägna på sluttningarna av kullarna i området. Här odlas främst druvsorterna Grüner Veltliner, Riesling, Sauvignon Blanc, Pinot Blanc, Pinot Gris, Chardonnay och Pinot Noir. Produktionen är ekologisk och följer en hållbarhetstänkande filosofi.

Krásná Hora grundades 1998 och har sedan dess etablerat sig som en av de mest innovativa vinproducenterna i Tjeckien. Företaget har vunnit flera utmärkelser för sin produktion, bland annat 'Wine of the Year' vid International Wine Challenge i London och 'Best White Wine' vid Czech Wine Salon.

Utöver sin produktion av högkvalitativa viner erbjuder Krásná Hora även vinprovningar och guidade turer i sina vinodlingar och produktionslokaler. Här har besökare möjlighet att lära sig mer om företagets filosofi och arbetssätt, samtidigt som de får smaka på några av de bästa vinerna som Tjeckien har att erbjuda.

Krásná Hora är en vinproducent som ständigt strävar efter att förbättra sin produktion och leverera högkvalitativa viner som speglar terroiren i Moravia. Med sin innovativa filosofi och sitt hållbarhetstänkande har företaget positionerat sig som en av de främsta vinproducenterna i Tjeckien.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du