Filtrera & anpassa

Viner från Joseph Mellot

Familjen Mellot har varit aktiv inom Loiredalens vinproduktion sedan 1500-talet, och har bland annat hunnit med att bidra till Ludvig XIVs vinkällare. Än idag är egendomen en fanbärare för regionens kvalitetsviner. Idag är det Catherine Mellot som ...

Läs mer om Joseph Mellot

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Joseph Mellot

Familjen Mellot har varit aktiv inom Loiredalens vinproduktion sedan 1500-talet, och har bland annat hunnit med att bidra till Ludvig XIVs vinkällare. Än idag är egendomen en fanbärare för regionens kvalitetsviner. Idag är det Catherine Mellot som driver vingården. Vinodlingen består av 100 hektar, varav 50 hektar är belägna i Sancerre och Pouilly- Fumé.


La Grande Chatelaine är Mellots prestigecuvée från Sancerre.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du