Filtrera & anpassa

Viner från Joh. Jos Prum

Joh. Jos. Prm en av topproducenterna i Mosel som alltid kan garantera en kvalitet som står över de flesta i regionen. Vinerna är mycket långlivade tackvare sin seriösa struktur. Syra, frukt och mineraler i en fantastisk symbios, vitaminer för själen ...

Läs mer om Joh. Jos Prum

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Joh. Jos Prum

Joh. Jos. Prüm en av topproducenterna i Mosel som alltid kan garantera en kvalitet som står över de flesta i regionen. Vinerna är mycket långlivade tackvare sin seriösa struktur. Syra, frukt och mineraler i en fantastisk symbios, vitaminer för själen.  Man har förutom Wehlener Sonnenuhr även delar av vingårdarna Graacher Himmelreich, Bernkasteler Badstube och Zeltinger Sonnenuhr, även dessa väl värda att leta efter.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du