Filtrera & anpassa

Viner från Jean Michel Guillon

Jean-Michel Guillon är en av de nya, unga lovande producenterna i Gevrey-Chambertin. Ursprungligen är han pilot med inriktning på aerodynamik. Jean-Michel Guillons stil som vinmakare är lite annorlunda än den klassiska för byn. Bland annat använder ...

Läs mer om Jean Michel Guillon
Dölj atlas

Mer om viner från Jean Michel Guillon

Jean-Michel Guillon är en av de nya, unga lovande producenterna i Gevrey-Chambertin. Ursprungligen är han pilot med inriktning på aerodynamik. Jean-Michel Guillons stil som vinmakare är lite annorlunda än den klassiska för byn. Bland annat använder han förhållandevis stor andel nya fat som ger fin struktur åt vinerna. Vinerna från Jean-Michel Guillon är ofta goda att dricka relativt unga. De är ofta helt fantastiska redan efter 2-4 år.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du