Filtrera & anpassa

Viner producerade av Jacuzzi

Jacuzzi är en av Kaliforniens mest respekterade vinproducenter, belägen i Sonoma County. Företaget grundades av bröderna Jacuzzi, som ursprungligen var kända för sin uppfinning av bubbelbadkar. Men deras passion för vinodling ledde dem till att köpa ...

Läs mer om Jacuzzi

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Jacuzzi

Jacuzzi är en av Kaliforniens mest respekterade vinproducenter, belägen i Sonoma County. Företaget grundades av bröderna Jacuzzi, som ursprungligen var kända för sin uppfinning av bubbelbadkar. Men deras passion för vinodling ledde dem till att köpa en vingård i Carneros-regionen 1936, där de började odla druvor av hög kvalitet.

Jacuzzi producerar en rad olika viner, inklusive Chardonnay, Pinot Noir, Cabernet Sauvignon och Zinfandel. Deras viner är kända för att vara välbalanserade och fulla av smak, medan de också hyllas för sin elegans och komplexitet.

Företagets vingårdar täcker över 90 hektar och är belägna i några av Kaliforniens mest eftertraktade vinregioner, inklusive Carneros, Sonoma Coast och Russian River Valley. Deras viner har vunnit flera utmärkelser och erkännanden, och Jacuzzi har blivit kända för sin hängivenhet till att odla druvor av högsta kvalitet och producera viner som verkligen representerar regionens karaktär.

Utöver vineriet erbjuder Jacuzzi också en rad andra upplevelser, inklusive en vinprovningsbar och en italiensk trädgård där besökare kan koppla av och njuta av den vackra omgivningen. Jacuzzi är en måste-besöka destination för alla vinälskare som besöker Kalifornien, och deras passion för vinodling och hantverk syns i varje flaska de producerar.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du