Filtrera & anpassa

Viner från Jacopo Biondi Santi

Jacopo Biondi Santi är en italiensk vinproducent som är välkänd för att ha utvecklat en av de mest prestigefyllda vinerna i Italien, Brunello di Montalcino. Han föddes år 1946 i Toscana, Italien, som son till Franco Biondi Santi, som i sin tur var ...

Läs mer om Jacopo Biondi Santi

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Jacopo Biondi Santi

Jacopo Biondi Santi är en italiensk vinproducent som är välkänd för att ha utvecklat en av de mest prestigefyllda vinerna i Italien, Brunello di Montalcino. Han föddes år 1946 i Toscana, Italien, som son till Franco Biondi Santi, som i sin tur var son till Ferruccio Biondi Santi, som var en banbrytare inom produktionen av vinet Brunello di Montalcino.

Efter att ha studerat vinproduktion vid universitetet i Pisa, återvände Jacopo Biondi Santi till sin hemstad Montalcino för att arbeta på sin fars vingård. Han fortsatte att arbeta på gården och utvecklade tekniker för att förbättra produktionen av Brunello di Montalcino.

?.r 1970 lanserade Jacopo Biondi Santi sin första egenproducerade årgång, vilket blev mycket framgångsrikt. Under de kommande åren fortsatte han att utveckla och förfinna sin vinproduktionsteknik och hans viner vann flera utmärkelser och erkännanden.

I dag är Jacopo Biondi Santis viner välkända runtom i världen för sin höga kvalitet och elegans. Han använder endast de bästa druvorna och en kombination av modern teknik och traditionella produktionsmetoder för att skapa viner som är djupa, fylliga och komplexa.

Jacopo Biondi Santi har gjort en enorm insats för italiensk vinproduktion genom sin innovation och sin strävan efter högsta kvalitet. Han är en av de mest respekterade vinproducenterna i Italien och hans viner är mycket eftertraktade av vinälskare runt om i världen.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du