Filtrera & anpassa

Viner från Jackson Family

Det familjeägda Jackson Family Estates grundades 1982 i Sonoma av Jess Jackson och drivs idag av hans fru Barbara Banke och övriga medlemmar av familjen. Fokus har alltid varit att göra handgjorda viner av ojämförbar kvalitet. Familjen äger idag ...

Läs mer om Jackson Family

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Jackson Family

Det familjeägda Jackson Family Estates grundades 1982 i Sonoma av Jess Jackson och drivs idag av hans fru Barbara Banke och övriga medlemmar av familjen. Fokus har alltid varit att göra handgjorda viner av ojämförbar kvalitet. Familjen äger idag omkring 40 egendomar.

Vérité är ett samarbete i Sonoma mellan Jackson Family Estates och den franske vinmakaren Pierre Seillan. Det hela började som ett exklusivt experiment när den numera bortgångne Jess Jackson mötte Pierre Seillan i Bordeaux. Jess övertalade Pierre om ett samarbete för att försöka producera ett merlotdominerat Sonomavin som skulle kunna konkurrera med Château Petrus. Man skulle kunna säga att expriemnetet gick vägen, och idag gör man tre olika bordeauxblandningar gjorda på högt odlade druvor. Vinerna görs utan att spara in på något gällande kvalitet, allt för att att visa det bästa som kan åstadkommas i Sonoma. Viner av absolut världsklass. 

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du