Filtrera & anpassa

Vinerna från Il Palazzino

Il Palazzino är en anrik vinproducent belägen i hjärtat av Toscana i Italien, närmare bestämt i regionen Chianti Classico. Vinproducenten grundades på 60-talet av en man vid namn Gabriele Gori, som redan från början hade en passion för vin och en ...

Läs mer om Il Palazzino

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Il Palazzino

Il Palazzino är en anrik vinproducent belägen i hjärtat av Toscana i Italien, närmare bestämt i regionen Chianti Classico. Vinproducenten grundades på 60-talet av en man vid namn Gabriele Gori, som redan från början hade en passion för vin och en övertygelse om att det gick att skapa högkvalitativa viner i området.

Idag leds Il Palazzino av Gabrieles dotter Laura och hennes man Marco, som fortsätter att producera viner av högsta kvalitet med respekt för tradition och naturen. Vinproducenten har totalt 14 hektar vingårdar, där de odlar druvor av sorterna Sangiovese, Canaiolo och Colorino.

Il Palazzino producerar två huvudsakliga viner: Chianti Classico och Chianti Classico Riserva. Deras viner är kända för att ha en utmärkt balans mellan fruktighet, tanniner och syra. Vinerna har också en utmärkt förmåga att åldras väl och utveckla komplexa smaker och dofter över tid.

Il Palazzino är en liten, familjeägd vinproducent som fokuserar på kvalitet snarare än kvantitet. Genom att ha en personlig och nära relation med sina vingårdar och druvor kan de producera viner som är unika och uttrycksfulla, och som verkligen speglar Toscana som region.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du