Filtrera & anpassa

Viner från Il Forteto del Drago

Vingården ligger ca. 2 km. från byn Montalcino. Med sina totala 53 hektar är 10 av dessa uppodlade med den enda tillåtna druvsorten sangiovese grosso. Runt vingården finns det mycket skog och namnet kommer från en gammal historia som jag ej vet om ...

Läs mer om Il Forteto del Drago

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Il Forteto del Drago

Vingården ligger ca. 2 km. från byn Montalcino. Med sina totala 53 hektar är 10 av dessa uppodlade med den enda tillåtna druvsorten sangiovese grosso. Runt vingården finns det mycket skog och namnet kommer från en gammal historia som jag ej vet om den är sann? Det sägs att i skogen levde en gigantiskt stor igelkott med enormt långa taggar. Han brukade skrämma förbipasserande i skogen och man kallade igelkotten för draken (Drago på Italienska) vilket har gett detta vin sitt namn.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du