Filtrera & anpassa

Viner från Henriot Champagne

Henriot Champagne har gjort Champagne sedan mitten av 1600-talet. Det egna huset grundades 1808 av Apolline Henriot och inledningsvis såldes champagnerna endast till familj och vänner under namnet Veuve Henriot Ainé.Man äger 35 hektar vinodlingar ...

Läs mer om Henriot Champagne
Dölj atlas

Mer om viner från Henriot Champagne

Henriot Champagne har gjort Champagne sedan mitten av 1600-talet. Det egna huset grundades 1808 av Apolline Henriot och inledningsvis såldes champagnerna endast till familj och vänner under namnet ”Veuve Henriot Ainé”.

Man äger 35 hektar vinodlingar, vilket täcker cirka en fjärdedel av produktionen. Resten av druvorna köper man in från kvalitetsmedvetna kontrakterade odlare. Man fokuserar på att i så stor utsträckning som möjligt använd sig av äldre vinstockar. De egna vinodlingarna ligger i Côte des Blancs (Chardonnay ) och Montagne de Reims (Pinot Noir). Huset är känt för att använda en stor andel Chardonnay i sina cuveer och i princip ingen Pinot Meunier. Den röda tråden i hela serien är en sval, stilren och klassisk elegans.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du