Filtrera & anpassa

Viner från Haut Cabriere

Egendomen består av två gårdar, som ligger på motsatta ändar av den hisnande Franschhoek Wine Valley. Haute Cabriere är något extraordinärt man har en rik historia, en förförisk inställning till vin och en dynamisk och karismatisk ägare,Achim von ...

Läs mer om Haut Cabriere

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Haut Cabriere

Egendomen består av två gårdar, som ligger på motsatta ändar av den hisnande Franschhoek Wine Valley. Haute Cabriere är något extraordinärt; man har en rik historia, en förförisk inställning till vin och en dynamisk och karismatisk ägare, Achim von Arnim. Ursprungligen kom Pierre Jourdan, en fransk Huguenot-bonde till Franschoek den 22 December 1694. Här har firman verkat i 300 år. Man har varit pionjär på  Haute Cabriere och hela utvecklingen och evolutionen har alltid varit trogen detta arv. 1982, med ett banbrytande arv i åtanke, planteras vingårdarna i traditionen som i Champagne. Viner och Méthode Traditionelle som Haute Cabrieres sätt att skapa är produkter  där man fokuserar på de klassiska druvsorterna Chardonnay och Pinot Noir.
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du