Filtrera & anpassa

Viner producerade av Greywacke Vineyards

Greywacke Vineyards är en vinproducent belägen i Marlborough, Nya Zeeland, grundad av Kevin Judd, en erfaren vinmakare som tidigare varit verksam hos Cloudy Bay i över 25 år. Namnet Greywacke kommer från en typ av sandsten som finns i regionen, och ...

Läs mer om Greywacke Vineyards
Dölj atlas

Mer om viner från Greywacke Vineyards

Greywacke Vineyards är en vinproducent belägen i Marlborough, Nya Zeeland, grundad av Kevin Judd, en erfaren vinmakare som tidigare varit verksam hos Cloudy Bay i över 25 år. Namnet Greywacke kommer från en typ av sandsten som finns i regionen, och som också används i marken där druvorna odlas.

Greywackes filosofi är att producera viner av högsta kvalitet, med fokus på att framhäva druvornas naturliga karaktär. Deras viner är kända för att vara komplexa och balanserade, med en tydlig karaktär av områdets unika terroir. Druvorna odlas på fem olika vingårdar runt om i Marlborough, var och en med sin egen unika profil.

Greywackes mest kända vin är deras Sauvignon Blanc, som har vunnit många priser och blivit en favorit bland vinälskare världen över. Men de producerar också andra viner som Pinot Noir, Chardonnay och Riesling.

För att bevara druvornas naturliga karaktär arbetar Greywacke med hållbara odlingsmetoder och minimal intervention under vinframställningen. Deras viner är också veganska och producerade utan tillsatta sulfiter.

Greywacke är en prisbelönt vinproducent som har fått många utmärkelser för sina viner, både nationellt och internationellt. Deras passion för kvalitet och hållbarhet har gjort dem till en ledande producent inom vinindustrin i Nya Zeeland och runtom i världen.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du