Filtrera & anpassa

Viner från Gordon Estate Winery & Vineyards

1980 beslutade Jeff Gordon och hans fru Vicki och bror Bill att plantera druvor på en sluttning som vätter ner mot Snake River i Columbia Valley. 1985 släppte de sitt första vin, en Chardonnay i väldigt liten upplaga. Pådenna tiden fanns det 19 ...

Läs mer om Gordon Estate Winery & Vineyards

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Gordon Estate Winery & Vineyards

1980 beslutade Jeff Gordon och hans fru Vicki och bror Bill att plantera druvor på en sluttning som vätter ner mot Snake River i Columbia Valley. 1985 släppte de sitt första vin, en Chardonnay i väldigt liten upplaga. Pådenna tiden fanns det 19 vinerier i området, idag är den siffran drygt 300!  Idag producerar de viner av alla de slag från torrt vitt och sött till kraftiga och eleganta röda som deras kritikerrosade Cabernet Sauvignon.  
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du