Filtrera & anpassa

Viner producerade av Goldeneye

Goldeneye är en berömd vinproducent i Kalifornien, USA, som specialiserat sig på att producera högkvalitativa Pinot Noir-viner. Vinhuset grundades av Dan Duckhorn 1996 och har sedan dess vunnit många priser för sina exceptionella viner.Goldeneye ...

Läs mer om Goldeneye

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Goldeneye

Goldeneye är en berömd vinproducent i Kalifornien, USA, som specialiserat sig på att producera högkvalitativa Pinot Noir-viner. Vinhuset grundades av Dan Duckhorn 1996 och har sedan dess vunnit många priser för sina exceptionella viner.

Goldeneye ligger i Anderson Valley, en region i norra Kalifornien som är känd för sitt kalla klimat, vilket är perfekt för att odla Pinot Noir-druvor. Vinproducenten har cirka 200 hektar med vingårdar i området och arbetar enligt hållbara jordbrukstekniker för att skydda miljön och skapa hållbara odlingsmetoder.

Goldeneyes viner är kända för sin elegans och struktur, med rika smaker av mörka bär, kryddor och en subtil ton av ekfat. Pinot Noir-sorterna är enastående, men vinproducenten erbjuder också andra viner, inklusive Chardonnay och en mousserande Pinot Noir.

Goldeneye är stolt över att ha blivit erkända av kritiker och experter från hela världen, och deras viner har fått höga poäng från Wine Spectator och andra publikationer. Vinproducenten är också engagerade i att stödja lokala samhällen genom donationer till olika organisationer och evenemang.

Sammanfattningsvis är Goldeneye en högkvalitativ vinproducent i Kalifornien som är specialiserad på att producera utsökta Pinot Noir-viner. Med en stark förankring i hållbarhet och miljöskydd har Goldeneye byggt upp ett rykte som en av de bästa vinproducenterna i regionen och fortsätter att leverera exceptionella viner år efter år.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du