Filtrera & anpassa

Viner från GlenWood

GlenWood är en boutique-vingård som ligger nära Franschhoek som ägas av Alastair Wood. Målet är att erbjuda högkvalitativa viner, personlig service och en rad oförglömliga gästupplevelser. GlenWood har utvecklats från grunden sedan starten 1984 och ...

Läs mer om GlenWood
Dölj atlas

Mer om viner från GlenWood

GlenWood är en boutique-vingård som ligger nära Franschhoek som ägas av Alastair Wood. Målet är att erbjuda högkvalitativa viner, personlig service och en rad oförglömliga gästupplevelser. GlenWood har utvecklats från grunden sedan starten 1984 och idag säljer man sina viner både på den inhemska marknaden och internationellt. Egendomen har 25 hektar vinstockar från vilka man producerar cirka 90 000 flaskor årligen.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du