Filtrera & anpassa

Viner från Gilbert Family Wines

Gilbert Family Wines grundades 2004 av vinmakaren Simon Gilbert, vars familj arbetat som vinmakare under fem generationer. Tillsammans med sin son, Will Gilbert, producerar han viner som både hyllar familjens arv och är sanna sin natur. Simon och ...

Läs mer om Gilbert Family Wines

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Gilbert Family Wines

Gilbert Family Wines grundades 2004 av vinmakaren Simon Gilbert, vars familj arbetat som vinmakare under fem generationer. Tillsammans med sin son, Will Gilbert, producerar han viner som både hyllar familjens arv och är sanna sin natur. Simon och Will delar en stark tro på viner formade genom enkel och klok vinframställning.

Simon beskrivs som en av Australiens främsta vinmakare, vars tekniska färdigheter matchas av lyhördhet och en framstående sensorisk förmåga. Will, i sin tur, visade tidigt att han har alla förutsättningar för att bli en framstående vinmakare och dit har han kommit idag.

Egendomen har vingårdar i Orange, Mudgee och Eden Valley. Dessa tre vinregioner är kända "cool climate wine regions " – vilket innebär att växtplatserna är förhållandevis svala och utmärker sig särskilt genom att ge eleganta och friskt balanserade viner. Orange är Australiens högst belägna vinodlingsregion, med vingårdar som sträcker sig ända upp till 1100 meter över havet. Mudgees vackra landskap och vingårdar har jordar rika på lera, sten och kvarts. Eden Valleys robusta skönhet har ett varierande landskap med betesmarker, röda klipphällar och vingårdar som sträcker sig över böljande kullar. De vingårdar som är i familjens ägor har största möjliga potential att ge balanserade viner med en exceptionell koncentration.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du