Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Filtrera & anpassa

Viner från Gerard Bertrand

Gérard Bertrand lever och verkar nere i södra Frankrike. Han var tidigare känd och älskad i Frankrike som rugbyspelare men lade, efter en lång och framgångsrik karriär, rugbyskorna på hyllan och tog år 1992 över ledningen av sin fars vingård, Domaine ...

Läs mer om Gerard Bertrand
Dölj atlas

Mer om viner från Gerard Bertrand

Gérard Bertrand lever och verkar nere i södra Frankrike. Han var tidigare känd och älskad i Frankrike som rugbyspelare men lade, efter en lång och framgångsrik karriär, rugbyskorna på hyllan och tog år 1992 över ledningen av sin fars vingård, Domaine de Villemajou. Efter övertagandet har Gérard Bertrand investerat i fler vinodlingar, fördelade på regioner som Corbières, Minervois och Coteaux de Languedoc, och förfogar nu över 470 hektar vinmark. Han har också inlett ett samarbete med 40 andra lokala odlare som säljer sina druvor till honom. Hans viner finns listade på en stor del av Frankrikes tre-stjärniga restauranger.