Filtrera & anpassa

Viner från Garmón Continental

Garmn Continental fullbordar Garca-familjens trilogi med viner och vingårdar i Duero-dalen som utöver Garmn består av Mauro Tudela de Duero och San Romn Toro. Det mycket spännande och exklusivafamiljedrivna projektet baseras på vingårdar som har ...

Läs mer om Garmón Continental
Dölj atlas

Mer om viner från Garmón Continental

Garmón Continental fullbordar García-familjens trilogi med viner och vingårdar i Duero-dalen som utöver Garmón består av Mauro (Tudela de Duero) och San Román (Toro). Det mycket spännande och exklusiva familjedrivna projektet baseras på vingårdar som har tempranillo eller tino fino som de primära druvorna samt att produktionen inte kommer att överstiga 80 000 flaskor per år.

 

Den första årgangen av Garmón producerades av skörden 2014 och kommer enbart från särskilt utvalda vinstockar som är mellan 40 och 80 år gamla, odlade på små gårdar i fyra byar belägna i de östra delarna av Ribera del Duero: Baños, Tubilla och La Aguilera på höger bredd av floden, Moradillo på vänster sida.

 

Höjden på 850 till 1 000 meter tillför gör att druvorna mognar långsamt vilket tillsammans att de växer i jordar som främst består av kalkrik lerjord och grus ger viner med spänst, fräschör och djup.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du